Славена се завърна на фолклорната сцена с „Добре дошъл в Разлог“

Певицата Славена направи своеобразно завръщане на фолклорната сцена с песента „Добре дошъл в Разлог“. Видеото вече е качено от общината в официалния YouTube канал на града.

Талантливата изпълнителка е автор на текста, а музиката е колаборация между нея и ръководителя на „Роял Бенд“ – Благоевград Стефан Йорданов. Видеоклипът, дело на Safet Studio, показва уникални кадри на красивите природни забележителности в общината, както и някои от най-колоритните кукери и фолклорни ансамбли.

Славена изрази в социалната мрежа Facebook благодарността си за доверието и възможността да работи по цялостния проект, който със сигурност ще се превърне в емблематичен за Община Разлог. „Благодаря на целия екип от млади и креативни хора, с които имах удоволствието да се запозная и заедно да създадем нещо красиво! Благодаря на всеки един от многобройните участници във видеото!“, сподели още тя.

Певица с кадифен глас се оттегли от музикалната сцена през 2019 година, когато на бял свят се появи първото ѝ дете. Малко преди това тя се отдаде изцяло на любимия си фолклорен жанр, като зарадва музикалните почитатели с авторските си проекти „Сватба“ и „Чула ли си, Елице“. По време на майчинството си Славена създаде и много песни за свои колеги.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене