Има голям мъж в Т – Маркет град Гоце Делчев! Това е Исмаил! Имайте го предвид!

Набеденият за управител Исмаил Хаджи от Т – Маркет град Гоце Делчев е голям мъж. Доказа се! Заради статия в Топ Преса господинът е завел дело за клевета срещу бивша своя подчнинена. Тази болната жена, която призна в разговор с медията ни, че и е измъкнал фаса от устата и обвини ръководството на магазина в скандални нередности. ПРОПОМНЯМЕ ЦЕЛИЯ СЛУЧАЙ ТУК! 

Топ Преса поздравява Пешо Петров Павлов чрез дружеството „Максима“ – България за подбора на кадри и правенето на прекрасна тактика! Чудесен начин да избягаш от неудобните въпроси за маймунджилъците с цените и заплататите и да мачкаш институционално всеки, който се почувства измамен и си търси правата. Да знаете, уважаеми читатели, ако заработите в Т – Маркет – Гоце Делчев видно ще ви пляскат през устатата, а ако си потърсите правата – ще ви съдят. Текучеството там на работна ръка какво означава?

За това, че името му се е появило в медиите Исмаил Големия Мъж иска „скромните“ 10 000 лева от жена с множествена склероза. Много човешко! Топ Преса е длъжна да каже, че въпросния Исмаил Голямия Мъж, заплаши и Топ Преса, че ако се „появи името му в медията ни“ също ще има лоши последствия за нас.

Е, чакаме ги! Разбира се, че Топ Преса ще помогне на въпросната жена, бивш служител на Т – Маркет в град Гоце Делчев. Разбира се, че правдата ще възтържествува. Жалко е само, че енергията, която всички страни ще изразходим, ще е за нещо безсмислено. Щото от този човешки резил печеливши няма… Всъщност има само един – адвокатчето, което е прибало някой лев от Големия Мъж и гръмко му е обещал,че ще осъди болната жена.

ЗА ТЕЗИ, КОИТО ВСЕ ПАК ИСКАТ ДА РАЗБЕРАТ КАКВО Е ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ, ЕТО ВИЖТЕ ГО: 

 

Следва продължение….

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене