Три красавици от Благоевградско са сред финалистките на Miss Green Bulgaria

Три красавици от Благоевградско очароваха журито на Miss Green Bulgaria и се класираха за финала на конкурса, който ще се проведе на 30 юни в Лозеница Естейт.

Василена Мицева от Сандански, Мария Христова от Петрич и Гергана Петрова от Банско са три от 16-те финалистки в първия по рода си конкурс за красота, посветен на устойчивото развитие.  Мисията на Miss Green Bulgaria е да повиши осведомеността на обществото по въпроси, свързани с устойчивото развитие, както и да насърчи хората да живеят с грижа и мисъл за околната среда.

Конкурсът за красота и мода Miss Green Bulgaria поставя фокус върху устойчивата мода и естествената красота на българките. 16 момичета от 16 различни града на България ще очароват публиката със своя неподправен чар, а за короната ще се борят и красивите представителки на Благоевградска област.

Василена Мицева е родена и израснала в Сандански. Младата дама е студентка и учи за медицинска сестра в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, а през останалото време работи като болногледач в клиника по Кардиохирургия. Тя споделя, че сестринската професия за нея е пресечната точка между това да помага на другите и да предизвиква себе си.

В свободното време Василена обича да тренира, да чете художествена литература, да прави планински преходи, да участва в рекламни кампании за различни брандове, както и да приготвя здравословни рецепти.

Споделя, че победа в конкурса Miss Green Bulgaria ще й даде възможност да покаже на всички, че Сандански е един зелен оазис в Югозападна България, даващ на всеки свой гост подслон за тялото и духа.

Мария Христова от Петрич е млада дама, която се занимава с мода и предприемачество. Мария развива собствен бизнес и изработва дигитални карикатури.

Гергана Петрова от Банско е на 22 години, работи като ИТ специалист и паралелно с това следва „Логопедия“ в Софийския университет. Гери обича да спортува и ходи на тренировки по кик-бокс. Обича да прекарва свободното време с любимите си хора.

Можете да подкрепите красивите представителки на Благоевградско в надпреварата за титлата „ Miss Green Bulgaria Online”, като гласувате за вашата фаворитка на следния линк: https://www.instagram.com/miss_greenbulgaria/

Всички, които искат да подкрепят претендентките за короната на живо, могат да се запознаят с програмата на събитието тук: https://goo.su/JfU4Dr7

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене