Ексклузивно и само за Топ Преса, управителят на компанията Михаил Червенков отвори сърцето си и сподели емоциите си в този празничен ден.

ВИДЕО: Най – престижната лизингова къща в Гоце Делчев отвори днес новия си луксозен дом за своите клиенти!

На бляскаво тържество в компанията на приятели, клиенти и съмишленици днес отвори новият си офис – дом най – престижната лизингова къща в град Гоце Делчев – НКС Автомечти. 

НКС – Автомечти е финансова институция, която притежава повече от десет години опит в лизинговането на автомобили, търговия с автомобили и специализирана транспортна техника.

Основната мисия  на компанията е лизинг на употребявани автомобили за масовия потребител. Чрез лесни, прозрачни и бързи решения НКС – Автомечти помага на всеки да седне зад волана на мечтания автомобил. За това свидетелстват десетки, дори стотици доволни клиенти през годините.

„Ние правим бързи оценки на Вашата кредитоспособност и на стойността на избрания автомобил като Ви предлагаме комплексни решения. Доверете ни се и се приберете у дома до 24 часа с новия Ви автомобил….“ това е част от слогана на компанията, която отвори днес ултра модерния си офис в пряко съседство с КАТ град Гоце Делчев.

Ексклузивно и само за Топ Преса, управителят на компанията Михаил Червенков отвори сърцето си и сподели емоции в този празничен ден. Повече във видеото:

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене