Борисов отговори на Ивайла Бакалова след тежките обвинения

Партията на Промяната искат сами да си носят отговорност, каза лидерът на ГЕРБ

Партията на Промяната искат сами да си носят отговорност. Ние с ДБ отговаряме за техните искания. Ако има одобрени експерти от по-широк спектър и те ги приемат, но това е тяхно право. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента във връзка с темата дали ГЕРБ ще предложат министри в кабинета „Денков-Габриел“. 

„Хубаво е и другите партии да предложат експерти. Много е тежко времето, не е по силите на една партия, но те имат много високо самочувствие“, каза той.

Попитан как ще коментира участието на Ивайла Бакалова в медиите днес, той заяви: „Аз не я познавам тая жена. По никакъв начин никъде не съм се срещал с тях. Какво да приключа? Когато направихме съдебната реформа всеки повтаря „Бойко Борисов“ по блоковете. От две години не сме на власт. Не я познавам тая жена. Как ще знае нещо за мен по какъвто и да е било начин?“

Припомняме, че по-рано Бакалова сподели, че няколко пъти познати от близкия кръг на Борисов са я предупреждавали, че това, което прави е смело, но има и деца.

„За мен се притесняваха познати и идваха да ми кажат какво са чули. Били чули, че Борисов ще ни приключи рано или късно и, че е изключително отмъстителен“, каза тя пред Нова тв.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене