По повод 1 юни Община Разлог организира забавление „Детски свят“

По повод 1 юни – Международен ден на детето, Община Разлог организира три дни приказно забавление „Детски свят“ (1 -3 юни 2023 година) на централен площад “Преображение” – град Разлог.

1. юни (17:00 – 19:30 часа)

На 1. юни децата от ОДЗ “Радост” ще зарадват всички малки и големи деца, с празничен концерт “Детски свят” , а приказни разказвачи и забавните клоуни всезнайко Бобо и мързеливко Роко ще забавляват всички малки и пораснали деца с много танци, песни, игри и томбола с изненади.
Празникът започва в 17:00 часа с музикална програма и раздаване на номера за участие в празничната томбола (участието е БЕЗПЛАТНО, като всяко дете има право да получи само един билет за томболата). Малко след началото, децата от всички детски градини в град Разлог ще ни пренесат в “Детски свят”, със своя приказен концерт, представящ вълшебството на музиката и танца, а след него забавленията продължават с още много изненади и теглене на печелившите номера от томболата с изненади.

2. юни (17:30 – 19:30 часа)

На 2. юни от 17:30 часа спортните клубове от град Разлог (Волейболен клуб “Пирин”, Футболен клуб “Пирин”, Таекуондо клуб “Чо Елит”, Ски клуб “Разлог”, Плувен клуб “Перун”, Клуб по приложно колоездене, Клуб по шах) ще зарадват всички деца с демонстрации на различни спортни техники и открити тренировки. Всяко малко или пораснало дете ще има възможност да се присъедини към забавленията в “Спортния свят”.

3. юни (17:30 – 19:30 часа)Детско парти: “Бъди весел, бъди готин, празнувай с емотиконите!” очаква всички деца на 3. юни. От 17:30 часа забавлението започва с откриване на Арт ателие “Рисуване на лице” и работилница за слаймове, а в 18:30 часа изненадите продължават с детска дискотека музикални игри и “Шоу научни експерименти” с Явор Дечев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене