Пенсионер влиза в затвора за блудство с 13-годишна

68-годишен пенсионер от Благоевград влиза в затвора за блудство. Окръжният съд призна окончателно за виновен А. Ч., че от началото на месец април 2020 г. до 15 март 2021 г., повече от три пъти, през нощта е извършил действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление с момиче, ненавършило 14 г., като я опипвал с ръце по интимните части, събличал се по гащи и вършел други блудствени действия с нея.
Съдът му наложи наказание от 4 г. затвор при първоначален „строг“ режим. Приведено в изпълнение е и друго предишно условно наказание от 2 г. затвор по присъда от 2017 г. А. Ч. ще трябва да плати и 5000 лева обезщетение на момичето за претърпените неимуществени вреди.

В хода на делото станало ясно, че А. Ч. е живял осем години с майката на детето. След като се разделили, малолетното момиче продължило да го посещава, заедно със своята прабаба и двете оставали да нощуват при пенсионера. На едното легло спяла прабабата, а на другото А. Ч. и момиченцето и тогава той блудствал с него. После й давал дребни пари по 2-5 лв.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене