Община Разлог ще отбележи 24 май с тържествена програма и изпращане на абитуриентите от Випуск 2023

На 24-ти май в град Разлог честванията ще започнат в 10.30 часа с празнично шествие на учебните заведение (ОДЗ „Радост“, НУ „Яне Сандански“, НУ „Св. Св. Кирил и Методий“, ОУ „Никола Парапунов“, СУ „Братя Каназиреви“, ПГ по МСС, ПГ по транспорт, РПГ „Никола Стойчев“). В 11:00 часа на централен площад „Преображение“ децата от четвъртите групи към ДГ „Ален мак“, ДГ „Здравец“, ДГ „Д-р Елиза Астинова“ и ДГ „Незабравка“, ще отправят своя музикално-танцов поздрав по повод 24 май, а отличниците от Випуск 2023 година ще бъдат наградени на официална церемония от кмета на Община Разлог.

В 19:30 часа абитуриентите от Випуск 2023 година ще преминат по централните улици на град Разлог (19:30 часа – ПГ по МСС; 19:45 часа – РПГ „Никола Стойчев“, 20:00 часа – ПГ по Транспорт, 20:15 часа – СУ „Бр. Каназиреви“), а площад „Преображение“ ще ги приветства със специален подиум, коктейл, празнична заря и още много изненади, организирани от Община Разлог.

В село Баня тържествено шествие на ученици и учители от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ ще постави началото на празника, а в 10:30 часа програмата продължава с концерт, под надслов “Да помогнем на моето другарче – Тервел“.
Тервел Удов, ученик във втори клас, се нуждае от скъпо лечение, за което неговите съученици, учители и приятели искат да съберат средства и да помогнат! По време на концерта, организиран от училището в село Баня, ще се проведе и благотворителен базар, с кутия за дарения, която ще бъде поставена пред входа на големия салон на НЧ „Просвета-1908“. Нека заедно помогнем на малкия герой!

В село Бачево от 10:00 часа по повод 24. май ще се проведе тържествен концерт на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене