Топ Преса представя! Един студент, който реши да помогне на…

Малко преди предстоящите балове лична благотворителна инициатива организира Кристиян Вакадинов, който е студент в Благоевград. За благородното му начинание писаха местните медии. За да разберем малко повече за идеята му потърсихме Кристиян за коментар. 

-Взех пример от един колега, който мисля се намираше някъде около Варна, бях видял нещо от сорта на подобен пост и се сетих, че тука в нашата област  дори и като цяло почти целия регион до София никой не го е правил това нали тази година и просто като се замисля има доста, доста така абитуриенти и не само абитуриенти хора в нужда който имат наистина така трябва да им се окаже помощ, споделя ни Кристиян.

Всичко свързано с разходите ще бъде поето от момчето за да се почувства някой истински специален с усмивка и добро настроение.

-Един човек ми е писал и един ми каза наскоро, че е имал желание но си е намерил превоз и един човек от София ми писа който в последствие пак ми каза, че си е намерил превоз, защото аз бях написал нали конкретно, че е за регион Благоевград, всичко ще е изцяло на моя сметка панделки по-колата нали, гориво всичко, всичко каквото се сетите ще бъде нали на моя разнос, догодина ще гледам поне още два или три автомобила, защото не бих казал, че колата е толкова луксозна кола, но важен е жеста, не е важно каква кола имаш.

Всеки който проявява интерес може да се свърже с Кристиян в социалните мрежи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене