Без категория

Преглед на местния печат

104203-pechat-vestnici

„Вяра“

Тютюневите босове Живко Стоянов от Дупница и Иван Терзиев от Гоце Делчев се изправят пред Окръжен съд-Кюстендил за афера от 500 000 лв., прецакали кредитора си „Панболкан трейд”

Управителят на „Панболкан трейд” ЕООД Борислав Фесчиев внесе искова молба за сумата от 445 290 лв. срещу дупничанина Живко Стоянов – председател на кооперация „Агра”, и Иван Терзиев – изпълнителен директор на „Гоце Делчев-Табак” АД. Двамата тютюневи босове на Югозапада успели с престъпна схема да реализират удар за близо половин милион лева за два дни.

 

Режисьорката на филмите „Боянската черква” и „Просто Мария” Юлияна Вельова видяла насън дупнишката черква „Св. Богородица”: Сънувах, че в града има такава черква и след време със съпруга ми Камен я открихме

Столична режисьорка, която от 2 г. живее в с. Ресилово, е видяла насън дупнишката черква „Св. Богородица”, без да подозира за съществуването на храма. Юлияна Вельова, известна в своите среди с бащината си фамилия Златкова, и съпругът й Камен Вельов – инженер в София и автор на публикувани във в. „Вяра” два разказа, бяха сред дошлите в църквата „Покров на пресвета Богородица” (известна като „Св. Богородица”) на вчерашния празник „Свети Мина”.

 

На тържествена церемония в НДК: Атанас Камбитов с приза „Кмет на гражданите“ за 2014 г. в конкуренция с 264-ма кметове от страната

Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов спечели приза „Кмет на гражданите“ за 2014 година. Наградата на д-р Камбитов бе връчена от Лиляна Павлова, министър на регионалното развитие и благоустройството. Това стана на тържествена церемония по раздаването на наградите в конкурса „Кмет на годината“ снощи в Националния дворец на културата.  

 

80-годишен учител от Благоевград подмладява с магическа рецепта с мед, чесън и лимони, подобрява се и зрението

Магическа рецепта с мед и лимони върши чудеса с човешкия организъм.Това заяви за „Вяра” 80-годишният пенсиониран начален учител Спас Спасов, който продава лимонови дръвчета на благоевградския пазар.Според възрастния мъж, който видимо изглежда много по-млад, рецептата за една ефективна смес е много лесна, включва натурални продукти и се приготвя в домашни условия.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене