ПРЕЖИВЯВАНЕ ЗА СТОМАХА И ДУШАТА! Шеф Николай Немигенчев и Вила Мелник ви канят на стрийт фууд и вино сред лозята

Заповядайте през уикенда на 20-21.05. във винарната на Вила Мелник, за да се насладите на невероятно вкусната и здравословна храна на шеф Немигенчев! Ще пиете хубаво вино и напълно ще се отдадете на релакс при гледката на хълмистите лозя, езерото с маслиновата горичка и красивата Беласица. Ще напълните очите, стомасите и душите си!

ШЕФ ГОТВАЧЪТ:

Шеф Немигенчев е всестранно развит талант и ценител на хубавите неща в живота. Най-често можете да го срещнете в SHISHI – София, който представлява уникално съчетание от бургер джойт и гурме ресторант. Представете си бургери, дюнери, сандвичи и гюзлеме, направени от най-качествените продукти по креативен, здравословен и гарантирано вкусен начин. Шеф Немигенчев е познат на широката аудитория и с участието си в MasterChef, както и от триото Men in the Kitchen. Извън кулинарията той е юрист по професия, а също така се занимава с мода и бодибилдинг.

МЕНЮТО:

През целия уикенд шеф Немигенчев ще приготвя на място:

* Бургер с дърпано свинско месо, домашен бекон, домашен BBQ сос, колсло салата, чедър – ще се съчетае перфектно с Aplauz Мелник 55!

* Лаваш с дърпано блек ангъс месо, мариновани кисели краставички и лук, млечен сос – горещо препоръчваме с Aplauz Широка мелнишка лоза!

* Гюзлеме с краве сирене, зрял кашкавал и зелено сирене от с. Черни Вит – в комбинация с новото ни розе от Широка мелнишка е „да си оближеш пръстите“.

* Гюзлеме с домашно сладко от круши, заквасена сметана, зрял кашкавал, бадеми и ванилов мус – ще бъде истинска фантазия с полусухото Bergule Совиньон блан!

ВИНЕНИ ТУРОВЕ: 

Винарната е отворена за посещение абсолютно всеки ден, а работното ни време през уикенда е от 10:00 до 18:30ч, като в този уикенд грилът на Шеф-готвача ще работи за вас без почивка!

На всеки 30 минути, ще провеждаме турове на винарната с беседа и дегустация. На тези дати няма да предлагаме мезета към дегустационните пакети, за да можете да се насладите на вкусотиите на шеф Немигенчев.

Всички фенове на сериала „Вина“ ще могат да научат интересни факти „зад кадър“ от мястото, където се случи магията на киното!

Заповядайте, ще ви очакваме! Елате гладни и жадни, и си доведете подкрепление

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене