Георги Шапков : За „Престиж бизнес“ това не е само поредният успешно завършен проект. Нашата компания е и ще бъде съпричастна и към развитието на детската градина в Рибново

„Изпълнен с вълнение от гордост заставам пред вас в този важен и защо не празничен ден, за да дадем нов старт, нов живот на детска градина „Светлина“ в село Рибново. Детската градина отново ще се превърне в пъстра приказка, изпълнена с грейнали детски усмивки, изцяло реновирана, в нов съвременен облик и стил, нужен да изгражда бъдещето на държавата – нашите деца.
Ние от „Престиж Бизнес“ за пореден път доказваме, че всеки екип, напълно съзнателно, се съгласява с набор от разбирания, около които са организирани всичките ни мисли и дейности.
Ето защо държа да благодаря на всички вас, присъстващите тук, за общата енергия, за партньорството, за взаимността и разбирането при вземането на всяко едно решение от първата копка до днешния ден – прерязването на лентата.“ Това заяви днес на бляскавата церемония по отриването на обвновената детска градина „Светлина“ в гърменското село Рибново предприемачът, управител на компанията изпълнител на проекта Георги Шапков.

Той в едно с кметът на общината г-н Феим Иса, представители на институции, жители и гости прерязаха лентата на новото учабно заведение. Освен благорност и отчет за свършеното г-н Шапков изрази чистосърдечно, че „За „Престиж бизнес“ това не е просто поредният успешно завършен проект. Нашата компания е и ще бъде съпричастна и към развитието на детската градина в Рибново. И държа да ви уверя, че сме на линия при всяка нужда и апел, отправен към нас за напред. Защото да градиш бъдеще е призвание и моя и наша лична кауза.
Нашите деца заслужават щастливо детство и вярвам, че тук в детска градина „Светлина“ – село Рибново, те ще го имат. Аз самият съм един щастлив и горд баща и знам колко е ценно това – да градиш поколение. Надявам се, че тук обновената детска градина „Светлина“ ще се превърне в дом на знанието, където всяко дете ще разкрие и усъвършенства своите таланти и заложби, ще расте и укрепва в грижи и внимание .“

Компанията „Престиж Бизнес“ е водеща в изпълнението на подобни проекти. „Престиж Бизнес“  е изпълнител и на проекта  строеж на на нова сграда на Средно училище „Йордан Йовков” в същото село и на реконструкцията на старата постройка. Гради се изцало нов корпус, физкултурен салон, спортни площадки, нова ограда, саниране на сега съществуващата сграда. Тук учат около 500 ученици в 24 паралелки, работят 70 души, а класните стаи са само 16. Децата непрекъснато се увеличават, село Рибново е най-голямото като население в община Гърмен. Тук учат и децата от съседното село Осиково.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене