Барото – гоцеделчевската сватбена приказка!

Сгушен в красивата българска провинция, Комплекс Барото предлага спираща дъха обстановка за двойки, които искат да започнат съвместния си живот в обстановка, наподобяваща приказка. От красиви градини до зашеметяващ сватбен салон, това е идеалното място да започнете следващата глава от живота си заедно.

Една от отличителните черти на Комплекс Барото е тяхната Michel’s Banquet Hall. Това елегантно помещение може да побере до 450 седящи места и се отличава с луксозен дизайн. Залата е оборудвана с най-новите аудио и визуални технологии, което я прави идеалното място за речи, презентации и представления и сценарии.

Сватбеният комплекс предлага цялостна организация за Вашия голям ден – от вкусно приготвените храна до програма и всичко необходимо за събитието да протече по най-бляскавият и организиран начин. Всико това се изготвя от мениджъра на комплекса – г-жа Дафина Зортева и нейният екип от професионалисти. Наред с това една от най-отличнителните черти на всяко събитие е бляскавата украса, съобразена с най-актуалните тенденции за сезона, която се изготвя от агенцията на комплекса Mishé Dafé. Където всеки детайл е от значение, а класата и елегантността си личат по различните и изтънчени визии.

Но не само сватбената зала прави Комплекс Барото идеалното място за Вашият ден. Комплексът разполага и с красиви градини и открити пространства, които са предназначени за провеждане на церемонии на открито, градински партита, външни събития или просто за зашеметяващи сватбени снимки сред красивите кътове, специално направени за фотосесии. Градините са старателно поддържани и предлагат спокоен оазис далеч от шума и суетата на ежедневието.

В допълнение на цялата гама от предлагани услуги е и осветеният параклис на комплекса, в който всяка млада двойка може да сключи своя църковен брак, избягвайки от напрежението и лутането на забързания град на своя най-специален ден, когато времето има друго изменение.

Екипът на Комплекс Барото разбира, че всяка двойка има уникални вкусове и предпочитания, затова предлага широка гама от сватбени пакети, които да задоволят различни нужди. Независимо дали търсите интимна церемония или грандиозно тържество, те могат да приспособят услугите си към вашите изисквания.

Но Комплекс Барото е нещо повече от красиво място за сватби. Екипът е посветен в предоставянето на изключително обслужване, за да гарантира, че вашият специален ден ще протече без проблеми, стрес и непредвидени ситуации.  От етапите на планиране до самия голям ден, те ще работят в тясно сътрудничество с вас, за да се уверят, че всеки детайл е обсъден и ще направен по начина, по който Вие бихте желали.

Комплекс Барото е сватбеният оазис, който предлага всичко за вашето най-специално събитие на едно място, координирано и организирано да най-малък детайл.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене