ФК „Места“-Хаджидимово- шампион на АОГ

След гръмката победа над Граничар в местното дерби, част от футболистите на ФК Места се събраха на традиционната вечеря след мач. Този път, повода беше по-специален, тъй като очаквано и два кръга преди края на шампионата, ФК Места е шампион в “АОГ зона Места”.

А относно мача, домакините започнаха леко стъписани първите минути, но в 12-та минута Ангел Полимеров с топовен шут от около 35 метра откри резултата. Малко преди почивката, завърналия се в състава Благой Пасков отбеляза за 2:0 след отлично извеждащо подаване на Николай Чаушев, така завърши и първата част.

След началото на второто полувреме, Места продължи да натиска и очаквано след разбъркване в наказателното поле на противника, Пасков свали с глава и опитния защитник Илия Тафров се разписа за 3:0. Малко преди края на срещата, появилия се от резервната скамейка, неостаряващата легенда, Илиян Масърлиев се възползва от грешка на противниковата защита и с премерен удар изпрати топката в горния десен ъгъл на вратаря оформяйки крайното 4:0.

Така ФК Места заслужено и официално е шампион в АОГ Места.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене