Огромно задръстване на пътя Перник – София, коли се редят от светофара на Драгичево

Огромно задръстване изтормози пътуващите по пътя Перник – София. Колоната от автомобили започваше от светофара на Драгичево, съобщиха водачи. Тапата е заради ремонтите при Владая и Княжево.

„Пътят няма да бъде затворен, но движението ще бъде ограничено. Ще се извърши укрепителна дейност на едно свлачище. Участъкът е с дължина около 300 метра. Срокът за изпълнение на проекта е до началото на октомври“, заяви пред БНТ инж. Румен Сачански, директор на Областно пътно управление-София.

Лентите за движение ще станат от три на две.

„Няма реверсивно движение тази сутрин! Явно конусите са малко и нямат и за ремонта и за реверсивно.Крайно време е да се направи основен ремонт и сериозно разширяване на най-натовареният път в България.Задръстванетопосока Перник- София започва от светофара на Драгичево и стига до „Горнобански път“ От завоя преди лукойл, та до еко.

Колко ли сложно беше да се предвиди това, и да се направи на по-малки етапи, или през нощта, или…, или да викнем китайци, японци, сърби, или… Закривай…!, Крайно време е да се направи основен ремонт и сериозно разширяване на най-натовареният път в България“, са част от коментарите на пътуващите към столицата перничани.

КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене