Скръбна вест в Югозапада! Син на известни учители издъхна внезапно

По природа мъжът бил притеснителен и съгражданите му допускат, че случилото се го е натоварило емоционално и може да е причина за смъртта му.

52-годишен мъж почина внезапно в Сапарева баня, само 10 дни след като неволно блъсна велосипедист с лекият си автомобил и му счупи три ребра. Починалият Ивайло Шарков е син на някогашните учители, вече покойници, в Сапарева баня Росица и Венцислав Шаркови.

Синът им доскоро е живял във Велико Търново, откъдето е майка му, но наскоро се завърнал да живее в родната си къща в Сапарева баня. Даже имал уговорка в понеделник да се яви на работа в печатница в Сапарева баня, негов приятел го потърсил в дома му, където го открил бездиханен. В курортното градче се коментира случай отпреди десетина дни, когато Ивайло Шарков шофирал личния си автомобил „Рено“ по пътя Сапарева баня-с. Сапарево и неволно блъснал колоездач на пътя, на 58 г.

От падането велосипедистът е с три счупени  ребра и е настанен в една от дупнишките болници за лечение. След удара Шарков слязъл от автомобила, опитал се да окаже първа помощ на пострадалия мъж и позвънил на тел. 112. На място са пристигнали линейка на Спешен център в Сапарева баня и полицейска патрулка.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене