Петрич чества празник на града с концерт на Миро

Петрич чества. В деня на “ Св. Георги “ в южния град дребни и огромни са на площада, с цел да се поздравят с празника на града. Богата стратегия радостни жителите и гостите на Петрич, пристигнали, с цел да се включат във всеобщото забавление.

Уникален МИРО на сцената в Петрич – посрещнат с любов от жителите и гостите на града. Изпълнителят съумя да допре публиката със своя репертоар, да откри автентичен контакт с нея, да я включи в осъществяванията. Час пред излизането на МИРО слънчевите деца на Петрич сервираха своя подарък с любов. Невероятните ученици на ЦПЛР – ОДК, на НЧ „ Братя Миладинови – 1914 “ и на Водоснабдителна система „ Сгушена звездица “заслужиха бурните овации на съгражданите си. Мили деца, представихте Петрич на висотата на креативното безстрашие!

Кметът на града Димитър Бръчков направи послание послучай празника, поздравявайки жителите на Петрич с днешни ден: Нашият град чества тъкмо в Деня на Свети Георги Победоносец и това е знак, че постоянно би трябвало да бъдем смели и борбени! Закрилникът на Петрич е съумял да се показа още на млади години в едно напълно духовно и гражданско държание.

Това въодушевява…

Това е най-достойното за почитание, уважаеми съграждани.

Работим дружно, грижим се дружно за нашия роден град. Няма да спрем да вървим напред с групови старания. Вярвам, че ще бъде по този начин!

Духът на нашия град, богатата ни история и съхранената просвета ни дават съществено съображение да кажем, че съумяваме да пазим предишното, да прочитаме вярно редовете на сегашното, с цел да отговорим на провокациите на бъдещето.

Пожелавам здраве и спокойни дни! Нека домовете Ви бъдат благословени, дано положителните каузи ни водят, дано се съхраним с полезностите, завещани от нашите предшественици!

Честит празник, скъпи петричани!
Да се гордеем с нашия град!, сподели кметът Димитър Бръчков.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене