Поредни отличия за НПГ!

На ПЪРВО място, с плакет и парична награда, бе отличена разработката на Мария Попова от XII б, специалност „Оперативно счетоводство“ в Националния ученически конкурс „Млади изследователи 2023“ на Университета по хранителни технологии в гр, Пловдив. В направление „Икономика и предприемачество“ дванадесетокласничката демонстрира творчески, предприемачески и отлични ораторски умения, с които спечели и комисията, и публиката.
Мария Петелова и Ивана Витанова от XI а клас, специалност „Организация на туризма и свободното време“ взеха ВТОРОТО място и парична награда в направление „Туризъм, хотелиерство и ресторантьорство“, с разработка на тема „Празници и фестивали в развитието на туристическите дестинации“. Възпитаничките ни впечатлиха компетентното жури с туристически познания и нюх за развитие в отрасъла на местно и национално ниво.
Тазгодишното издание на националния ученически конкурс „Млади изследователи“ протече много оспорвано, в него участваха 67 отбора от 25 училища в страната. Участниците получиха сертификати, които им дават право да бъдат записани в УХТ без кандидат-студентски изпит.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене