Ексклузивно! Разказ от първо лице! Говори пряк свидетел на пожара в Петрич

Случилото се в нощта в събота срещу неделя, а щетите са значителни. Един от първите очевидци Стоян Димитров  разказва, че пожарът е бил огромен а гърмежите са се чували дори в града.

Този палеж това беше някъде около три часа вечерта, бях тук в града с един познат роднина по-точно, седяхме и ми се обади брат ми, че има голям палеж, защото къщата му е по-на високо и се гледа от далечината и ми се обади хванах едно такси, две, три, четири пет мисля, че беше таксито и с таксито отидохме до там и снимах имаше вече много полиция ,пожарни хора и т.н. снимах по отзад за да може да не преча на органите на реда и нещо да не се случи, защото се чуваха гърмежи даже тук в града се чуваха как гърмят сигурно резервоарите на камионите и гумите.

Отвън вече  бяха изкарани няколко камиона, вътре сигурно не знам как съобщават не съм ги бройл казват, че са пет или шест камиона който са обгоряли, аз нямам друго обяснение освен това, че в града пак повтарям едно и също не се как да ви кажа, някой хора отиват 90%по банкети и т.н. и не се занимават с проблемите на хората даже те им правят проблеми на хората.

Окръжната прокуратура в Благоевград ръководи разследване на палеж на имущество със значителна стойност по-случая е образувано досъдебно производство.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене