Скъбна вест! Коварна болест погуби успяла неврокопчанка!


Днес с прискърбие съобщаваме за кончината на Вероника Тинева или
Veronika Guardi. Тя си е отишла от този свят днес след коварно боледуване.

Тя е родом от град Гоце делчев и бе човек на изкуството, чийто талант е известен не само у нас, но и в чужбина. Интересът към нея не спираше, не спират да валят и предложенията за работа в известни модни брандове. Едно такова предложение бе не от кого да е, а от спортния моден гигант „Адидас”, така че надали ще има спортен бранд, който не би желал да работи с нея. Световноизвестният спортен бранд „Адидас” избра Вероника да изработи модната линия на отбори по футбол и ръгби за Рио.

„Не е честно, да ни наапускат толкова добри хора! Ти беше истински пример. С твоята решителност, упоритост и с цялата добрина, която излъчваше. Ти беше приятелят от когото се нуждаех и когото няма да забравя.
Обожавах моментите ни заедно. Дългите и дълбоки разговори за живота, и за бъдещето. Хумора. Забавните истории. Иронията. Откровеността.
Толкова много научих от теб. Уроци за цял живот!
Не успях да ти се отблагодаря лично за всичките добрини, които си направила за мен. Но нищо не е свършило. Ти имаш две прекрасни деца, които тепърва ще навлизат в живота. Ще направя всичко възможно, те да станат такива, за каквито ти се бореше- смели, мъдри, милосърдни и амбициозни мъже!
Почивай в мир, сестричке, лек път и до нови срещи!
ОБИЧАМ ТЕ!!❤️“ 
Това написа брат и Атанас в социалните мрежи. Топ Преса изразява дълбоките си съболезнования към всички опечалени!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене