Домашен арест за внучката, била и ограбила 103-годишната си баба в санданско село

Мярка за неотклонение „домашен арест“ за 55-годишната Любиана която би и ограби 103-годишна си баба в санданското село Дамяница. Това реши на заседание днес Районният съд в Сандански

Любиана Костадинова е обвинена за грабеж от Районна прокуратура.

Жестокостта, проявена към 103- годишната и баба Люба Костадинова от санданското село Дамяница, потресе региона. 55-годишната Любиана би възрастната жена за пари, които системно измъквала, за да си купува алкохол, разказват хората в селото.

До преди три седмици внучката е получавала заплата като личен асистент на баба си, но не се е грижила за нея, само е получавала пари. По тази причина, както вече съобщихме, договорът и е прекратен.

Във вторник внучката посетила баба си, била пияна. Поискала пари, жената отказала и Любиана се развихрила, ударила я силно по главата с юмрук, съборила я от леглото и я удряла през лицето безмилостно. Измъкнала последните и 150 лева.

На писъците на възрастната жена се притекла на помощ жена ,която и помагала непрекъснато, и   която сега поема грижите за баба Люба и става неин асистент.

В селото се говори, че внучката се пропила, откакто започнала връзка с някакъв мъж от София, който идвал в селото, тъй като имал баба и дядо, които живеят в Дамяница.

Заедно с Любиана харчили парите на баба Люба.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене