Мениджър за един ден в Разлог

25 младежи и девойки се присъединиха към най-значимата и мащабна образователната програма в България – “Мениджър за един ден”, сядайки на мястото на кмета, зам.-кметовете, главния архитект и главния счетоводител на Община Разлог.

Днес ученици от Разложка професионална гимназия “Никола Стойчев”, Средно училище “Братя Каназиреви” и възпитаник на гимназия в Шумен, имаха възможност да разберат какво е чувството да работят за организацията, която харесват и същевременно да се забавляват.
В рамките на деня участниците в програмата се запознаха със структурата на Община Разлог, работния процес и дейностите във всички отдели, разискваха казуси и вземаха важни решения, в полза на обществото, получавайки вдъхновение от своите ментори.

За своето успешно преминато обучение за главни ръководни длъжности в Общинска администрация, младите лидери получиха международно признат сертификат и подаръци от ръководството на Община Разлог. (кмета на община Разлог инж. Венцислав Гърменов и зам.-кметовете г-н Иван Гюров и г-жа Гергана Колчева-Фарфарова).

Програмата “Мениджър за един ден”, организирана по инициатива на Джуниър Ачийвмънт България, в синхрон с политиката на Европейския съюз за това образованието да бъде с практическа насоченост, за поредна година дава възможност на над 1500 младежи от страната да се докоснат до своята мечтана професия.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене