Мит или реалност са лепенките за отслабване?

В ерата на агресивното рекламиране на различни продукти, хората са постоянно облъчвани от реклами на магически средства, които обещават постигането на перфектната фигура, без особени усилия.

Факт е, че проблемът с наднорменото тегло засяга огромна част от човечеството, а леността кара болшинството от тези хора да опитват всевъзможни продукти за орална и външна употреба, след които са и лепенките за отслабване. Помагат ли наистина или ефективността им е просто мит? От Tip ще се опитат да отговорят в следващите редове.

Как действа пластирът за отслабване?

Преди да говорим за ефективността на даден продукт, е важно да разберем как работи. Независимо от вида и състава на трансдермалните лепенки, всички те имат сходен принцип на действие. За щастие производителите на тези чудодейни продукти не пазят фирмена тайна, а напротив – разкриват всички особености на тяхното действие.

Принципът на работа на лепенките за отслабване е следният: Биологично активните вещества, съдържащи се в продукта, при контакт с кожата проникват в тялото, като задействат определени процеси.

В резултат на действието на активните компоненти се подобрява кръвообращението, храносмилането и метаболитните процеси в организма. Освен това се намалява апетита, активират се процесите на изгаряне на мазнините, като не се образуват нови мастни клетки.

Според производителите фактът, че активните съставки не проникват през стомашно-чревния тракт, а през кожата, повишава ефективността на техния продукт. Независимо от вида на пластирите, всички те действат трансдермално. Тоест, активните компоненти проникват в тялото през кожата, справяйки се с наднорменото тегло, отпуснатата кожата, целулита и забавения метаболизъм.

С какво са привлекателни лепенките за редукция на теглото?

Трансдермалните лепенки за отслабване са сравнително нова разработка, която бързо набира популярност сред желаещите да постигнат стройна и привлекателна фигура. Те са изключително привлекателни с това, че ви позволяват да коригирате телесното си тегло, като в същото време:

  • Не е необходимо да променяте драстично начина си на живот;
  • Можете да носите любимите си, включително тесни дрехи. Тъй като пластирът е тънък, той не привлича вниманието, оставайки невидим за окото;
  • Можете да се наслаждавате на любимите си занимания, включително плуване, ароматна вана или душ, всякакъв вид спорт и активности на открито;
  • Няма нужда да броите калории, всичко, което е необходимо, е да смените пластира с нов, както е указано;
  • Възможно е да използвате лепенките локално – просто трябва да ги залепите на мястото, където искате да отслабнете;
  • Производителите обещават доста бърз ефект – след десет дни употреба, видимостта на портокаловата кожа намалява, стриите изчезват, кожата става гладка;
  • Активните вещества се използват в минимални дози, така че е почти невъзможно лепенките да навредят на здравето.Понякога се развива алергична реакция, която трябва да премине много бързо.В този случай тялото ще приеме само количеството активни компоненти, от които се нуждае.

Инструкциите за употреба на лепенки за отслабване показват, че за да постигнете най-добър резултат, е важно пластирът да се използва правилно. Основно правило е спазването на курсовете на прилагане. В зависимост от вида на пластира, периодът на употреба е 20-30 дни – един пластир на ден. Препоръчва се да се правят поне 2-3 курса годишно.

Относно ефективността на този род продукти – всичко е относително. При хората, които следват здравословен режим на хранене, комбиниран със спорт, те работят безотказно. При останалите преобладава разочарованието. Ако смятате да опитате лично, можете да закупите лепенки за отслабване дори онлайн.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене