Как така даскал пътува през месец през два в Дубай и отсяда за десетина дни в хотели които искап по 180 евро за вечер на човек?

Снимките от Дубай и луксът във фейсбук на път да изядат главата на неврокопчанка!

Напоследък все по-често чуваме в разговори думата „вайръл“. Оказа се, че е нов термин, който се налага от английския език и се използва най-често в сферата на маркетинга. На български се превежда като „вирусно съдържание”, разпространяващо се широко в интернет – социални мрежи, имейли, съобщения и други. В речника на улицата обаче думата „вайръл“ по скоро се превежда като „вървежен“ или „известен“.

Такава каквато е известена в социалните мрежи неврокопчанка, която демонстрира изключително висок стандарт на живот, показва почти ежемесечни пътувания в топ световни дестинации и не спира да манифестира луксът в който живее. 

От години повечето млади неврокопчани, които следят въпросната дама се чудят от къде са и парите, при положение, че е от средно статистическо семейство, дете на държавни служители, а тя самата претендира че се занимава само със … себе си и спорт. По изключително достоверна информация, от седмица насам същият въпрос започнали да си задават и екпертите на НАП – Благоевград. Има акция в приходната агенция, която чрез социалните мрежи прави проучване за демострация на нерегламентирани доходи. Как така даскал пътува през месец през два в Дубай и отсяда за десетина дни в хотели които искап по 180 евро за вечер на човек? Същата прави и общинска съветничка от Гърмен, която декларира приходи само от заплатата си в общината. Полицаи прекарват седмици в тузарски куорти и се отбелязват ежеседмично то топ ресторанти. Това не са преки но катогерочни коствени доказателства на наличието на черни каси – незаконни пари в у тези хора, което са достатъчни за приходната агенция да възбуди проверка.

Така сега „вайръл“ дамата от Гоце Делчев, държавни служители и обикновени хора, които показват нелогичен луксозен тузарски живот ще бъдат изправени пред предизвикателството да обясняват от къде са им парите и нищо чудно да станат обект на ревизия на частни лица.

Следим темата…

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене