Цяло Рибново иска да изгони мъжа опитал се да продава дрога край училището!

Топ Преса първа снощи оповести скандалната новина за жителят на гърменското село Рибново Дж. И, който е на около 26 години и бе хванат снощи към 21:30 с наркотици, съобщават ни местни.

Оказва се че въпросния мъж от известно време се въртял около училището и зарибявал деца да им продаде цигари от канабис.

Местни жители на селото ни информацират че при задържането на Дж. И се разиграл истински екшън. Въпросния мъж, който продавал марихуана на училището, бил забелязан от  свои съселяни и те са го издали на полицаят и кмета.  Кметът на селото с местния полицай са обудинили усилията и са решили да го заловят в акция. Двамата са му изпречили пътя и той ударил на кмета колата, тръгнал да бяга пеш, и кмета го хванал и двамата с полицая позвънили за подкрепление. Рибновилаии ни разказват, че този мъж имал меко казан оскандална биография, бил конфликтен, имал 2 годишно бебе. Бил разделен  с майката на детето и вече има няколко условни, жителите на Рибново се чудят трябва ли подобен човек да бъде на свобода и да отглежда малко дете.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене