Вълнуващ концерт и много награди украсиха втория ден на Великден в Кресна

Празнично, весело и оживено беше вчера в центъра на град Кресна. На вторя ден от Великден Общинска администрация представи пъстра китка от празнични изненади за малки и големи, а очаквано най-нетърпеливи бяха малчуганите, за да се включат в конкурсите за най-здраво и най-красиво боядисано великденско яйце.

За доброто настроение се погрижиха Детски хор „Пиринско звънче” при НЧ „Гоце Делчев 1964 г.“ от с. Сливница, децата от ДГ „Здраве“ и ученици от СУ „Св. Паисий Хилендарски” в града. На сцената се качиха още изпълнителите от Женски хор „Синаница“, Танцов клуб „Перуника“ и Детски танцов състав „Веселяче“ при НЧ „Култура 1932“. Женската фолклорна група „Чинари“ от с.Горна Брезница също представи част от своя празничен репертоар, а дошлите на площада имаха удоволствието да се насладят на неподражаемия глас на народната певица Румяна Попова.

Кметът Николай Георгиев награди победителите от отбора на „Аматьорите“, вторите от отбора на „Паркаджиите“ и заелия третото място отбор на „Локо спирката“ в провелия се по-рано футболен турнир на малки врати „За купата на Кмета“ както и децата, спечелили конкурсите за най-красиво боядисано и най-здраво яйце.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене