Паскалев и Москов влизат в щаба на БСП, готвят рокади в Сандански и Гърмен

Костадин Паскалев и Емил Костадинов

Градоначалникът на Гоце Делчев Владимир Москов и бившият кмет на Благоевград Костадин Паскалев са сред новите попълнения в Предизборния щаб на БСП, стана ясно по време на пресконференция на лидера на столетницата Михаил Миков.

Евгений Узунов става зам.-председател на щаба, а в състава му влизат още Красимир Мирев, Донка Михайлова, Асен Гагаузов, Стефан Стефанов и Деница Караджова.

Предизборния щаб напускат Кристиан Вигенин, Бойко Великов, Чавдар Георгиев и Кирил Добрев.

С решение на Националния съвет на партията са приети съществени промени и в Изпълнителното бюро, от което са освободени Димитър Дъбов, Евгени Узунов и бившият военен министър Ангел Найденов.

За заместник-председател по партийната дейност е избран Бойко Великов, а за организационен секретар – Станислав Владимиров. Георги Пирински остава само член на Изпълнителното бюро, без да е заместник-председател.

Така зам.-председателите на партията са Янаки Стоилов, Драгомир Стойнев и Бойко Великов, а секретари – Катя Николова, Кристиан Вигенин, Станислав Владимиров и Антон Кутев.

Лидерът на социалистите Михаил Миков съобщи още, че е било прието решение за провеждане на извънредни предсрочни отчетно-изборни събрания в общинските организации в Сандански, Гърмен, Бургас, Варна, Хасково, Пазарджик, Силистра, Брусарци, Девня, Доспат, Бойница, Летница, Мадан, Поморие, Приморско, Родопи, Рудозем, Септември и Стражица.

БСП в настоящото Народно събрание ще бъде опозиция, която ще отстоява своите социални отговорности и ще работи активно със структурите си по места, заяви още председателят на червената партия.

INFOMREJA.BG

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене