Нова пътна маркировка на улица “Георги С. Раковски” в град Разлог

Община Разлог положи нова пътна маркировка на улица “Георги С. Раковски” в град Разлог, с цел подобряване организацията на движението.
По време на довършителните дейностите на разширеното пространство, под СУ “Братя Каназиреви”, г-н Иван Гюров, зам.-кмет на община Разлог, разясни плана за предоставяне на безопасна и здрава среда за жителите и гостите на града, засягащ конкретния участък.

“Община Разлог положи нова пътна маркировка на улица “Георги С. Раковски ”, с цел обособяването на конкретни места за спиране и паркиране на превозни средства, подобряване организацията на движението, както и подобряване състоянието на тревните площи и тротоарни пространства. Новата пътна маркировка, ясно показва посоката на движение на моторни превозни средства, както и местата и начина на паркиране от двете страни на улицата. На улицата са разграфени общо 25 паркоместа тип рибена кост- 13 от едната страна и 12 от другата, в това число и място за инвалиди. Островните пространства предстои да бъдат доуформение и свързани едно към друго, така че да се избегне преминаването от автомобил между тях, а пешеходците да имат достъпна и безопасна зона за преминаване от едната до другата страна на улицата. ”, коментира г-н Гюров.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене