Редовно заседание на Общински съвет град Гоце Делчев днес

Общински съвет в гр. Гоце Делчев ще проведе редовно заседание от 14 :00 часа  на 30 март 2023 г. /четвъртък/ при следния дневен ред:

1. Приемане на проекто-разчет на община Гоце Делчев за 2023 г.

2. Приемане на Анализ на потребностите от социални услуги на общинско и областно ниво в община Гоце Делчев, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет.

3. Приемане правилник за дейността на Съвета по въпросите на социалните услуги в община Гоце Делчев.

4. Приемане на отчет за изпълнение на дейностите за управление на отпадъците на община Гоце Делчев за отчетен период 2022 г.

5. Продажба на урегулиран поземлен имот II от квартал 83 по плана на село Брезница на собственика на построената в имота сграда.

6. Продажба на урегулиран поземлен имот II, имот с планоснимачен номер 836 от квартал 79 по плана на село Брезница на собственика на построената в имота сграда.

7. Продажба на урегулиран поземлен имот ХХ, имот с планоснимачен номер 778 от квартал 49 по плана на село Брезница на собственика на построената в имота сграда.

8. Провеждане на публично оповестен конкурс за отдаване под наем на лекарски кабинет в село Брезница.

9. Провеждане на публично оповестен конкурс за отдаване под наем на лекарски кабинет в село Борово.

10. Провеждане на публично оповестен конкурс за отдаване под наем на кабинет, включен в капитала на „Медицински център Гоце Делчев“ ЕООД гр. Гоце Делчев.

11. Предоставяне на земи от общинския поземлен фонд по искане на Общинска служба по земеделие град Гоце Делчев, във връзка със заявление от наследниците на Никола Николов Тупов.

12. Предоставяне на земи от общинския поземлен фонд по искане на Общинска служба по земеделие град Гоце Делчев, във връзка със заявление от наследниците на Ахмед Уручов Чолаков.

13. Предоставяне на земи от общинския поземлен фонд по искане на Общинска служба по земеделие град Гоце Делчев, във връзка със заявление от наследниците на Марийка Михайлова Аврамова.

14. Провеждане на публични търгове с явно наддаване за продажба на земеделски земи, частна общинска собственост.

15. Учредяване на безвъзмездно право на ползване върху недвижим имот, частна общинска собственост на Сдружение с нестопанска цел за извършване на обществено полезна дейност „Туристическо дружество – Момини двори“ град Гоце Делчев.

16. Определяне на представител на община Гоце Делчев за редовно заседание на 12.04.2023 г. на Общото събрание на Асоциацията по В и К на обособена територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД гр. Благоевград и съгласуване на позиция и мандат по дневния ред.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене