Без категория

Преглед на местния печат

104203-pechat-vestnici

В. „Вяра“

Издирваният от Интерпол Коце Маца отскача до Петрич под носа на полицията, наглежда си бизнеса

Скандалният хазартен бос Константин Хаджииванов тихомълком се е завърнал в България. Без да му пука, че родните ченгета и Интерпол го издирват под дърво и камък, Коце Маца редовно отскача до Петрич, за да си нагледа бизнеса. Наглостта на Хаджииванов стига дотам, че дори не прави опити да скрие визитите си. Документи за тях могат лесно да се открият в делата на множеството му фирми. Посещенията не са тайна и за хората в Петрич, реакция от полицията обаче така и няма.

Проверки тресат РУП и горското в Самоков: Директорът на ОДМВР – София-област Мариета Иванова по следите на чувал с марихуана, укрит в полицията в рилския град

Ръководството на местното РУП е обект на спешна проверка. Спецченгета проверяват документи, водят разпити. Заподозрени са полицейски служители в укриване на доказателства. Това съобщиха за вестник „Вяра” достоверни източници от полицейското управление. В момента се проверяват действията на полицейските служители, но до момента официална информация по случая няма.


Шефът на МБАЛ д-р Владимир Пандев: Болницата в Благоевград не носи отговорност за неработещия асансьор в поликлиниката, стопанисва го друг, нашите са в перфектно състояние

Пътническият асансьор, който се намира при основния вход на сградата на поликлиниката в Благоевград, точно до товарния асансьор, се стопанисва и поддържа от „Етажна собственост“ в сградата на поликлиниката. В тази връзка и във връзка с множеството постъпили сигнали от граждани за неработещия пътнически асансьор в сградата на поликлиниката от ръководството на МБАЛ-Благоевград съобщават, че те нямат отношение към споменатия асансьор. „Ние стопанисваме единствено товарния асансьор, който от един месец е с чип и се ползва от медиците за спешни случаи, минали през Спешно приемно отделение.

Николай Йовев-Горския задържан в Благоевград по подозрение като наркодилър, националистът: Това е пълно безумие, не се занимавам с такива неща

Един от обвиняемите за бомбения атентат в Сандански преди 3 години – Николай Йовев-Горския бе задържан от органите на реда вчера сутринта в Благоевград. Той е прибран в ареста по подозрение за разпространение на наркотици. Акцията е проведена в градската градина в Благоевград, докато националистът отивал на работа.

Николай Йовев бил спрян от двама полицаи и попитан дали носи у себе си наркотични вещества. Той категорично отрекъл и поискал да го обискират на място, но вместо това органите на реда го задържали за 24 часа.

След решение на Окръжен съд-Благоевград: Благоевградският бунтар и ГЕРБ активист Венци Кавазов се връща на бял кон в Областна дирекция „Земеделие” като главен специалист

ГЕРБ активистът Венцислав Кавазов се връща на бял кон в Областна дирекция „Земеделие” в Благоевград. Добрата новина съобщи за в. „Вяра” самия той и подчерта, че завръщането му на старото ново работно място като главен специалист в земеделската служба в Благоевград е абсолютно очаквано. Пълният набор от документи, изискващи се за завръщането му на работа, вече е готов и напълно окомплектован и Венци Кавазов трябва да започне работа в 14-дневен срок, считано от вчера.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене