Кървава вечер в Югозапада! Мъж се простреля в главата пред цяло заведение

 

Симеон Велев от петричкото село Самуилово, е мъжът открит с огнестрелна рана в главата тази нощ.

Както съобщихме, той бе намерен в локва кръв, пред ресторант “ Косара“ в селото, с рана в главата. Незабавно е транспортиран в болница, съсоянието му е тревожно, има реална опасност за живота.

Какво се е случило?! Малко след полунощ Велев отишъл в ресторанта, където имало тържество, за да направи забележка, че шумният купон с участието на певицата Бони го притеснява и нарушава спокойствието му. Влязъл в конфликт със собственика на ресторант „Косара“, чиято дъщеря имала рожден ден, бил изгонен, след което излязъл навън. Чул се изстрел и всички в заведението излезли, за да видят откъде идва стрелбата , разказаха за  Struma.com запознати.

Симеон е видян в локва кръв, с огнестрелна рана в главата. Самопрострелял се. До него е намерено и оръжието- пистолет, с който се е гръмнал. В болницата се борят за живота му, а в селото гъмжи от полиция, които продължават с разпити на свидетели на кървавия инцидент.

Велев е познайник на ченгетата. Известен с това, че участвал в международна група за трафик на хероин. Бил е залавян в Германия с голямо количество дрога и излежал присъда там, залявян е и в България, където също бе арестуван на границата, при опит да изнесе хероин. Очаквайте подробности

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене