ВИДЕО: За трети път в Гоце Делчев връчиха наградите „Спортист на годината“

Преди две години, община Гоце Делчев даде началото на нова спортна традиция. В края на всяка календарна година да се връчват наградите „Спортист на годината. Решението кой да бъде носител на наградата СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА в община Гоце Делчев, бе взето единодушно от ръководствата на спортните клубове, регистрирани на територията на община Гоце Делчев. Те бяха категорични в решенето си наградите да бъдат присъдени в няколко категории и да бъдат само за спортисти, които се състезават за местни клубове.

Носител на наградата „СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА за 2016-та година” в Гоце Делчев, в категория до 18-годишна възраст, индивидуални спортове. Приятно ми е да съобщя, че носител на тази награда е Мартин Зайков – състезател на КИОКУШИН КАРАТЕ КЛУБ „РОНИН“ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

В категория „Спортист на годината за 2016 г.“ в индивидуални спортове до 18 годишна възраст, бяха връчени две трети места. Те са за Аделина Иргова и Вили Халилова – състезателки на клуб по художествена гимнастика „Пирин Ем“ Гоце Делчев.

В категория над 18-годишна възраст. Неин носител е ДИМИТЪР ОРТОМАРОВ– състезател на Хандбален клуб „Пирин“ Г.Делчев.

В тази категория има и още един награден спортист. Второто място е за Томи Костадинов – състезател на Футболен клуб „Пирин“ Гоце Делчев. Той е юноша на ЦСКА /София/, преминал през всички детски и младежки формации

Наградата ТРЕНЬОР НА ГОДИНАТА в отборни спортове, се присъжда на АНДОН КАЛАЙДЖИЕВ – треньор на Футболен Клуб „НЕВРОКОП“ гр. Гоце Делчев.

Наградата ТРЕНЬОР НА ГОДИНАТА за 2016 г. в индивидуални спортове, се присъжда на Стоян Златев – треньор на КИОКУШИН КАРАТЕ КЛУБ „РОНИН“ Гоце Делчев.

ОТБОР НА ГОДИНАТА за 2016-та година до 18-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ, е ФУТБОЛЕН КЛУБ „НЕВРОКОП“ гр. Гоце Делчев с треньор Андон Калайджиев

За ОТБОР НА ГОДИНАТА за 2016-та година над 18-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ и се присъжда на Хандбален клуб „Пирин“ Гоце Делчев с треньор Николай Пиргов.

Хандбален клуб «Пирин» Гоце Делчев е основан през 1981 г. от група ентусиасти и любители на този спорт, но много бързо хандбалът се превръща в традиционен спорт за местното население и се радва на голяма подкрепа от страна на публиката и на местната власт.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене