Кметът Илко Стоянов бе гост на ЮЗУ „Неофит Рилски“ за връчване на дипломи на абсолвенти

Кметът на Благоевград Илко Стоянов бе гост на официална церемония по връчване на дипломите на абсолвенти от Филологическия факултет към ЮЗУ „Неофит Рилски“, която се състоя в I УК на висшето учебно заведение. Той поздрави завършващите студенти и им пожела успешна професионална реализация.

„Младите хора са най-ценният капитал, бъдещето на един град. Скъпи абсолвенти, Вие сте нашето богатство. Вие сте тази, които оттук насетне ще бъдете не само посланици на знанието, но и на Благоевград пред България и света.

Югозападен университет „Неофит Рилски“ е абсолютно неразривна част от нашата община и се радвам, че работим в дух на добро партньорство, за да развиваме заедно града. Вярвам, че този процес ще продължи и занапред. Пожелавам здраве, успехи и на добър час!“, каза в част от приветствието си кметът Стоянов. Той връчи и грамоти на студенти, изучаващи китайски език.

Абсолвентите получиха своите дипломи от проф. д.ф.н. Магдалена Панайотова, декан на Филологическия факултет, доц. д-р Гергана Падарева, заместник-декан на Филологическия факултет, проф. д.ф.н. Димитър Веселинов, преподавател във Филологическия факултет.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене