Предполага се, че тя се е скрила в старата част на село Долен, община Сатовча бягайки от институции и други измамени хора от нея. 

Сигнал в Топ Преса! Измамница от Варна се укрива в Гоцеделчевско

Сигнал в редацкията! Публикуваме го без редакторска намеса! На вниманието на иституциите: 

 

Известната в България измамница Магдалина Божидарова Илкова се укрива в село Долен, Гоцеделчевско. Всичко започва през началото на лятото на 2020 г. , когато загадъчната дама пристига в село Долен. В началото професиоаналната измамница се представя като Магда или Маги от Варна и избягва да слоделя личният си живот. При настаняването си вика местна жена да почисти къщата в която се настанява под наем с уговорка за заплащане на услугата . Жената, която почиства въпросната къща неполучава обещаната сума от Магда. След това професионалната измамница започва да взима от хората  пари или стока на заем, която никога не връща или заплаща.  Също така обещава заплащане на дадени услуги и след това не спазва уговорките си. Започват десетки жалби на жители от село Долен срещу нея. Общата стойност, която има да дава на хората за пари на заем, стоки или услуги е над 15 000 лева.
Дори през юли 2020 година прави курбан от две агнета, които ги взима от местната овчарка и накрая дори и тях не заплаща. Накрая хората, когато разбрали имената и написали в гугъл – Магдалина Божидарова Илкова и излезли множество статии за други пострадали хора от Магда. Тъй като хората в селото я научават, тя започва да действа с измами из целият регион на Гоцеделчевско.
Магда е позната и на полицейските участъци и съдилища из цяла България тъй като има много жалби и заведени дела срещу нея.  Осъждана е многократно за престапления от такъв характер.
Подходът и е в това да се държи мило и любезно докато и се гласува доверие, а след това започва с измамите си. Когато хората започват да си искат парите или стоките, тя започва да се държи арогантно, заплашително или лъже по телефона, че е  в болница или на погребение. Често застава на пазарът в Годе Делчев да продава стоки с цел да завърже контакт с хора и да бъдат измамени с пари или други неща.
Това е снимката на Магдалина Илкова (взета от фейсбук статия)  :
Всеки, коийто иска да се запознае обстойно с тази дама е достатъчно в гугъл да напише Магдалина Божидарова Илкова. Споменава се в статии как е излъгала Нешка Робева и фамилия Тоника, обрала парите за спасителната кампания на капитан Собаджиев и още много, много пострадали хора от нея.
Предполага се, че тя се е скрила в старата част на село Долен, община Сатовча бягайки от институции и други измамени хора от нея.
Скъпи наши читатели на Топ Преса споделете тази статия за да може да достигне до повече хора, които ще са евентуални потърпевши от Магда.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене