ХОРОСКОП ЗА 29 ЯНУАРИ

зодии

ОВЕН
Днес Овните са със засилено усещане за финансов ущърб. Денят обаче ще ви сюрпризира внезапно в службата, тъй че той се определя като важен за вас. За мнозина работният ден се очертава твърде досаден, ще подразнени от нечие любопитство спрямо Вашия живот.

ТЕЛЕЦ
В лошо настроение са Телците в сряда и като че ли се стремят към самоизолация, което донякъде ще ги дестабилизира емоционално. Денят ви е доста облагодетелстващ, мъж се стреми да ви бъде полезен. Хубав е служебният ден, за мнозина успехът в работата е свързан с престижна изява.

БЛИЗНАЦИ
Силна сряда за Близнаците както за професионалната им изява, така и за действия от ваша страна, които ще ви радват с усещането за полезност. Добре управлявате финансите си, някои са склонни към спекулации. Нарастват възможностите и авторитетът ви, започнете нещо ново.

РАК
Стремежът на Раците днес е насочен към получаване на важна за тях информация. Професионалният ден е много приятен и създава атмосфера за добри приятелски взаимоотношения сред колегите. Внимавайте с шефовете, има предпоставки да ви ощетят по някакъв начин. Бъдете уверени в действията си.

ЛЪВ
В сряда Лъвовете са влюбени, но и доста несигурни в любовта си. Има неизяснени обстоятелства, които ви притесняват, и сте подозрителни спрямо взаимността на чувствата и споделянето им. Изключително благоприятен ден за бизнесмените, предвиждат се големи печалби и придобивки.

ДЕВА
Девите ще бъдат силни по дух и действия днес. Това ще бъде ярко подчертано в сферата на финансите и в деловите занимания. Известни колебания се забелязват при бизнесмените. Контактите ви през деня ще имат недобро развитие. Не се ангажирайте с подписването на договори.

ВЕЗНИ
За Везните сряда е твърде благоприятна, това касае вашите професионални задължения и личния ви живот. Положително развитие имат контактите ви и семейните дела. Ако професионалните ви ангажименти са свързани с финанси, ще срещнете известни затруднения.

СКОРПИОН
Сряда е сложен ден за Скорпионите. За някои от вас тя е доста трудна, а при други късметът е засилен. Ще постигнете парични придобивки само ако съумеете да довършите работата си за деня. В службата е задължително да проявите дипломатичните си качества, за да поддържате хармонията.

СТРЕЛЕЦ
За Стрелците сряда е показателен ден за близката приятелска подкрепа, от която се ползвате. Днес ще получите конкретна помощ, имаща отношение към делата ви, и се свързва с вашето израстване. Добър ден за контакти или пътуване. При някои са възможни здравословни аномалии.

КОЗИРОГ
Стабилитетът при Козирозите в сряда е изразителен, но мнозина сами поставят прегради пред себе си, като се ограничават в действия по пътя на физическото или психическо усамотяване. Необходимо е категорично да отхвърлите подобни настроения и да се ангажирате с повече контакти.

ВОДОЛЕЙ
Социалната обстановка и обстоятелствата около вас са противоположни на вътрешното ви усещане за делова активност и справяне с ангажиментите. За някои денят носи разочарования предимно в професионалния смисъл. Избягвайте противоречия с партньорите.

РИБИ
Сряда е благоприятен ден за Рибите. Съществуват превъзходни професионални условия за постигане на печалба или предимство. Някои от вас имат изразителни финансови проблеми, което ще ги накара обстойно да изследват случаите, довели ги до неуспех. Така няма да ги разрешите в своя полза.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене