ХОРОСКОП ЗА 9 АПРИЛ

зодии

ОВЕН
Не бива да поддържате напрежение в отношенията с онези, които всекидневно са около вас в професионалната или семейната среда. Дори да се чувствате обидени или обстановката да е така наелектризирана, че скандалът просто да е неизбежен, пак трябва да направите опит за възстановяване на хармонията.

ТЕЛЕЦ
Вашите проблеми днес са по-скоро илюзорни, отколкото действителни. В момента, в който се захванете с разрешаването им, ще установите, че те наистина отсъстват. Има обаче и такива, които наистина са обременени, но сряда едва ли ще е денят на вашата победа. Въздържайте се от прибързани решения.

БЛИЗНАЦИ
В името на каузата, която защитавате, сте готови на жертви и ако това не помага, бихте приложили известно насилие, но сряда не е на ваша страна. Ще възникнат непредвидени трудности, които можете да преодолеете само с чужда помощ. За съжаление вие днес няма да имате възможности да се възползвате от такава.

РАК
Цял куп проблеми имат да решават родените под Рак. Някои от тях можете да решите днес, но те са второстепенни и вероятно няма да ви задоволят. По-важните си задачи можете да постигнете известен напредък, но до пълно разрешение не можете да стигнете. Необходима ви е помощ, но днес е трудно да я получите.

ЛЪВ
В сряда родените под зодия Лъв притежават пълната гама от възможности, които ще обезпечат успехите им. Най-важно е, че сега сте способни да преодолеете трудности от всякакъв род. Такива няма да липсват и в някои случаи е необходима чужда намеса или по-скоро се налага да получите разрешение от висшестоящите.

ДЕВА
Сега периодът за вас е много важен и въпросите, които предстои да решите, са кардинални. Сряда е типичен в това отношение. Едни от вас издигат основите на своето бъдеще, а други вече завършват „строежа“. И в двата случая е необходимо да вземете решение как да продължите в следващия етап, не го отлагайте.

ВЕЗНИ
Денят е силен за Везните и мнозина могат да решат делови и лични въпроси. Засилени са творческите ви възможности. Специалният израз на деня се отнася до взаимодействието. Сега можете да го постигнете по-лесно, отколкото противоборството, към което мнозина не са безразлични, смятайки, че защитават територия.

СКОРПИОН
Трудна е сряда за повечето от Скорпионите. Работата няма да ви спори, а плановете, които имате, е съмнително, че ще ги осъществите. Най-вероятно те ще отпаднат поради непредвидени трудности. Едни от най-неприятните моменти са закъсненията за срещи и при изпълнение на деловите задачи. Въздържайте се от спорове.

СТРЕЛЕЦ
Скуката е завладяла мнозина от представителите на Стрелец, но едновременно личи и успокоение у вас. При някои то е доста съмнително, защото постигането му се дължи на съзнателно загърбване на проблемите. Така нищо не решавате, а само продължавате сроковете. Ако имате смелостта и волята – започнете от днес!

КОЗИРОГ
В сряда Козирозите са доста объркани и душевно притеснени. Като събития денят не създава проблеми – те са лично у вас. Необходимо е да възстановите вътрешната си хармония, за да имате пълноценна изява. За тази хармонична нагласа трябва да пристъпите към промени, които ви е много трудно да приемате.

ВОДОЛЕЙ
Малко повече твърдост е необходима на Водолеите при решаване на въпросите от ежедневието. Няма значение дали те са лични или делови. По този начин няма да хвърлите сянка върху етичността, на която повечето от вас отдават първостепенно значение. Може да разчитате на помощ от приятел, използвайте я.

РИБИ

Днес вие трябва да разчитате само на себе си и да сте убедени, че действията ви ще бъдат успешни при самостоятелна работа. Трудно ще се осъществят контактите ви в сряда, а в много случаи това ще бъде невъзможно. Някои проблеми ще ви задължат още сега да вземете необходимото решение за бъдещи действия.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене