Какви са тенденциите на дамските слънчеви очила за предстоящото лято?

Лятото е любимият сезон на почти всички и особено на дамите. През това време от годината слънцето пече високо, тенът на кожата е красив и всеки иска да е модерен, като покаже най-доброто от себе си.

Един от задължителните аксесоари за слънцезащита, на който всяка жена се доверява за летния сезон, са дамски очила. Освен красив акцент към визията, те са и средство, което ще ви предпази от вредното влияние на слънчевите лъчи, докато събирате приятен летен загар на плажа или се разхождате сред природата.

Какви форми дамски очила има и как да ги стилизираме?

През предстоящия сезон дамските очила отново ще са хит сред аксесоарите. Ето кои модели ще са на мода според последните тенденции:

1. Огледални авиаторски очила

Дамските огледални модели са абсолютна класика и почти никога не излизат от трендовете. Те са лесно разпознаваеми по капковидните си рамки и двойния мост. Този така обичан от мнозина стил не само изглежда страхотно, но и осигурява защита от вредните слънчеви ултравиолетови лъчи, които съпровождат летните дни. Още по-модерен привкус добавят и отразяващите им се стъкла, които могат да се намерят в много различни нюанси. Без значение дали искате да бъдете в крак с модата или да предпазите очите си, докато сте на открито, то този модел бързо ще ви стане любимият летен аксесоар. За да получите най-доброто от тях и да бъдете максимално стилни, комбинирайте техния нюанс с други елементи от облеклото си. Заложете на дрехи от изкуствена кожа или на така колоритния през последно време бохо стил. Ако изберете ефирна рокля с метални капси, ще акцентирате чудесно върху добрия си вкус.

2. Ретро модели

Смели и изключително ефектни дизайни предполагат ретро моделите дамски очила. Те стоят прекрасно на почти всяко лице, поради което и не излизат от мода за поредна година. Перфектни са за всякакви поводи и предлагат разнообразие от форми и цветове, които лесно пасват на всяка визия. Ще ги откриете във форма котешко око, кръгли, правоъгълни, както и неправилни. Смелите класически рамки контрастират изключително елегантно с ярки лещи. Независимо дали търсите аксесоар за официалните ви поводи, или за ежедневно носене, със сигурност този тип предложения ще ви паснат идеално. За да ги съчетаете по възможно най-добрия начин, е нужно да подберете облеклото си в подходящи цветове и да акцентирате с компонент в същия нюанс, като рамките или стъклата им. Така ще подчертаете визията си и ще изглеждате изключително стилно.

3. Котешко око

Дамските очила тип котешко око са страхотно решение за слънчевите дни. Техният емблематичен дизайн е обичан от милиони жени по цял свят. Изключително стилни, те могат да се срещнат в различни цветове и подчертават чудесно всяка визия. Без значение дали предпочитате традиционните черни рамки зад тъмни лещи или нещо по-нестандартно и екстравагантно, с този модел няма начин да сбъркате. Можете да заложите и а различни типове стъкла – огледални, плътни, с поляризация или без. За да подчертаете модерния си избор на дамски очила, заложете на чифт в ярък цвят, като червено. По този начин, вие гарантирано ще привлечете вниманието, където и да отидете, и бързо това ще стане любимият ви летен аксесоар.

4. Кръгли модели

Лятото определено е идеалният момент да бъдете смели и нестандартни. Точно такива ще сте, ако заложите на предложения с кръгли форми. Този аксесоар прекрасно подчертава индивидуалният ви стил, като същевременно показва, че определено разбирате от мода. Прекрасно се съчетават с така актуалната в момента улична мода и правят визията ви изключително модерна. Кръглите форми на артикула прилягат отлично на хора с по-издължени или квадратни лица.

Определено през летния сезон това ще е аксесоарът, с който да изпъкнете сред другите хора.

Как да се грижите за тях?

Не забравяйте, че за да са максимално ефективни вашите дамски очила, трябва да полагате правилните грижи за тях. Винаги ги дръжте в кутия или калъф, предназначен за целта, и ги почиствайте само със специална кърпичка. Така ще ги предпазите от надраскване, счупване или други проблеми с лещата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене