Ето го новият кандидат-президент!: Сандо Китанов от петричкото село Яворница и неговата платформа: Заплати 860 Евро, 6 часов работен ден и богати пенсионери

 

_thumb

Ако партиите още се мотаят, той ще направи коалиция в Бойко Борисов и така, ще сложи ред в държавата

Сандо Китанов от петричкото село Яворница ще се кандидатира за президент догодина, обяви специално за Struma.сом. той и призова привържениците му да го подкрепят. Той е бил веднъж кандидат за президент, но получил единствено два гласа, казаха запознати. ”Ние се борим за 6 часов работен ден.”, обясни политическата си платформа Китанов и допълни, че неговата партия се казва „Българска Демократическа партия”. Пред репортера ни кандидатът за президент сподели, че „много хора бъркат партията му със СДС.”, но нямат нищо общо. Той твърди, че зад кандидатурата му ще застанат достатъчно избиратели, които пък щели да финансират кампанията му. ”Ако не, с Бойко Борисов ще си направя коалиция и така ще си нямам работа с никой”, призна първият заявил участие в кампанията за президент от петричкото село Яворница.

Китанов поясни, че не познава лично Бойко Борисов. По думите му обаче „той е достоен и честен човек. ”Бъдещият претендент за президентския стол смята, че доходите на Борисов са трудови. ”Ако е взел пари като военнослужител, взел ги е по закон. ”убеден е още Китанов. Предизборната му платформа ще включва основно вдигане на доходите на пенсионерите. Неговата партия ще се бори за обогатяване на българина. Той бе категоричен, че партията му не признава съществуване на турска партия в България. Китанов обеща пред избирателите си да направи 860 евро минималната работна заплата и 815 евро пенсиите. Осигурил е финансирането. Моля, подкрепете Сандо Китанов от Яворница и неговата партия – ама догодина!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене