Отговорност и диалог! Отново пълни зали на предизборните срещи на ДПС Белица

Отново пълни зали на предизборните срещи на ДПС Белица. При засилен интерес протече предизборното събрание на ДПС в село Краище, община Белица. Бяха дискутирани теми от общински и национален характер, всички присъстващи се обединиха около тезата, че това са абсолютно ненужни избори по вина на другите партии, които отказват да си говорят и да работят за развитието на държавата, но и този път Белица ще покаже своето единство и подкрепа за ДПС с номер 13.

Елхан Кълков и Радослав Ревански благодариха за подкрепата, която село Краище дава постоянно на всички избори и поеха ангажимента да продължат да помагат и развиват общината от името на ДПС.

На срещата с кандидатите за народни представители от листата на ДПС Благоевград присъстваха Елхан Кълков, Радослав Ревански-кмет на община Белица, Муса Мизур-кмета на село Краище, Бекир Бекир-общински председател на ДПС Белица, Шемедин Бъсков- кмет на село Бабяк, Фатима Йълдъз, Яхя Сантур и Кадрие Джембазка -кандидати за народни представители. общински съветници.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене