Екатерина Димитрушева отказа да се кандидатира за депутат отново

Юристката Екатерина Димитрушена отказва да продължи карериета си на политик. Тя не фигурира в листата на „Продължаваме промяната“за изборите на 2 април. Младата дама обясни на симпатизантите си защо е взела такова решение, като публикува пост в личния си профил в социалните мрежи.

„Бих искала публично да благодаря на ръководството на „Продължаваме промяната“ за поканата отново да бъда кандидат за народен представител. Взех решение да се откажа от участие в предстоящите парламентарни избори, тъй като ще се фокусирам върху други професионални перспективи.“, обяснява Димитрушева.

„Като един от учредителите на ПП, посветил последната година и половина на работа за партията на регионално, национално и международно ниво, аз ще продължавам да работя за каузата и да помагам с каквото мога.
Призовавам всички, които са ме подкрепяли до момента да подкрепят обединението на „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“! А на кандидатите желая успех и лека кампания!, каза още Екатерина Димитрушева.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене