Хороскоп за 24 февруари

ОВЕН

Доста натоварена работна седмица имаха Овните и при повечето от вас в петък се наблюдава изтощение и малко пораженческо настроение. Сблъскали сте се с обиди, разочарования и загуби. Това обуславя и състоянието ви днес. Денят отново е напрегнат и неприятен.

ТЕЛЕЦ

Нервен ден, като за мнозина Телци може да се предостави случай да променят живота си или някакъв негов аспект. Много важно е да не се поддавате на емоции, да съхраните спокойствието на ума и навреме да вземете вярното решение, от което зависи успешната ви служебна реализация.

БЛИЗНАЦИ

За Близнаците петък е радостен, но с препоръка да не се поддават на емоции. Поради възникване на внезапна ситуация не са изключени непредвидени харчове, но е възможно в службата да получите неочаквано пари. Петък е труден и неприятен за бизнесмените в съдружен бизнес.

РАК

Внезапна ситуация от домашен характер засяга финансите на мнозина от Раците. Въпреки че петък за вас е много емоционален, ще съумеете да не дадете израз на усещанията си и денят в повечето случаи е благоприятен. Неприятности ви очакват в службата. В бизнеса денят се свързва със застой или измяна на партньорите.

ЛЪВ

Хубав е петък и носи успех за създаване на обществени връзки, съюзи и договорни отношения. Приятелството също не е за пренебрегване и някои от Лъв ще акцентират именно в тази насока. Неприятно ще се чувствате на работното място. Денят е тежък и проблематичен, като не са изключени обиди и огорчения.

ДЕВА

Напрегнат и психически натоварен ден е петък за Девите. Все пак се справяте добре и може да се окаже ползотворен. За вас много важно е да овладявате настроението си днес и по никакъв начин да не си позволявате превес на емоциите и излишни харчове. В петък има някакво радостно събитие от професионален характер.

ВЕЗНИ

Петък е добър ден за Везните, благородството и доброжелателното ви отношение към околните са основните ви принципи за днес. Ще се радвате от неочакваното развитие на финансовите дела и изненадващото получаване на пари е валидно за мнозина. Професионалната ви изява ще бъде блестяща, ще разрешите някои проблеми.

СКОРПИОН

Силно емоционален ден, граничещ с еуфория, за бизнес представителите от Скорпион. Но подобно поведение от ваша страна е много погрешно и предупрежденията за внимание са най-вече насочени към вас. Петък е ползотворен от страна на придобивки. По финансови въпроси действайте в съдружие. Служебният ден е печеливш.

СТРЕЛЕЦ

В края на работната седмица Стрелците могат да претърпят разочарование, но по-важното за днес е да действате в съюз. Относно парите едва ли сте във възторг от развитието на обстоятелствата, но има тенденции за разведряване, и то най-вече по служебна линия, обществени контакти и бизнес. Бизнес решения взимайте след внимателно прецизиране на информацията.

КОЗИРОГ

Зле се чувстват Козирозите в петък поради преумора или пренапрежение. Денят ще ви поднесе емоции или изненади и в повечето случаи те са положителни. Изключение прави домашната обстановка, където мнозина от вас ще бъдат огорчени по някакъв повод. В преимуществени позиции сте и никой не може сериозно да ви засегне.

ВОДОЛЕЙ

Приятен ден, който може да ви подведе в заблуждение. Водолеите не са застраховани от грешки, тъй че не действайте емоционално. Хубави предпоставки за любов, но известна доза мнителност би попречила за развитието й. Бизнесмените имат чудесен ден, а служебно ангажираните е много вероятно да бъдат изненадани.

РИБИ

Петък е благоприятен, стига да успеете да се възползвате. Грешите относно въпроси от домашен характер и дори някои от вас са предразположени към мании. Внимавайте, само ще отровите деня си. За повечето Риби денят се характеризира с нарасналите им възможности и влиянието сред колеги и приятели. Бъдете по-концентрирани в действията си за изпълнение на задълженията, тъй като има непредвидени обстоятелства, които могат да ви объркат.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене