Общинският съвет на Благоевград препотвърди решението си за паркинг пред болница „Пулс“

С 29 гласа „За“, 1 „Против“ и 6 „Въздържал се“ Общински съвет Благоевград препотвъри решението си за изграждането на паркинг на три нива пред болница „Пулс“, върнато от областния управител Стоян Христов.

Общинският съветник Кирил Илиев направи изказване, с което призова точката да бъде върната и разгледана на комисии, правейки и внушението, че днешното заседание на местния парламент се провежда с ден по – рано, заради въпросната точка.

От своя страна председателят Радослав Тасков коментира, че не е съгласен с внушението на Кирил Илиев. Той заяви, че винаги, когато има оспорено решение от Областния управител и срокът за неговото прегласуване изтича, се свиква сесия, било то дори извънредна с цел да се стига до съда.

Албина Анева призова въпросът да не се политизира, а д-р Пандев коментира, че един ден по – рано или по – късно за провеждане на сесия не е от никакво значение. Той подчерта, че решението, взето от общински съвет за изграждането на паркинг е било правилно и е крайно време да се намери решение на проблема с паркирането пред частната болница и държавната поликлиника.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене