Майката на Лидия: Дъщеря ми не е психично болна, принудена е била

53385-632x358

Дъщеря ми не е психично болна, напълно нормална и образована е. Причината за самозапалването й е принуда. Това заяви пред „Пирогов“ майка й Снежана Петрова. Тя заяви, че дъщеря й все пак е била в автомобил преди да се самозапали. Дъщеря ми е ваша колежка, нормална напълно, посочи тя. Видях само едно овъглено тяло, посочи още Снежана Петрова, цитирана от БЛИЦ.

Майката на Лидия Петрова зададе пред медиите въпроса: Къде изчезна раницата на дъщеря ми? Вчера фотографката се самозапали пред президентството. Тя е в „Пирогов“ в изключително тежко състояние, с 90% изгаряния, и лекарите не дават никакви надежди за живота й. На снимките ясно се вижда, че до нея, на шадравана пред президентството има черна раница.За същата свидетелстват и журналисти, били на мястото, за да отразят друго събитие. Оператор от Канал 3 вчера заяви, че жената е седяла спокойно на шадравана с черна раница в ръце, след това е клекнала и пламнала.

По думите на майката, жената няма никакви психически отклонения, но се притеснявала от няколко години. Притесненията й тръгнали след атентата в Бургас.

На въпрос дали съпругът на Лидия е причина за проблемите й, тя подчерта, че мъжът е с тях в момента и след като излязъл от параклиса в „Пирогов“ е тръгнал към Първо РПУ със сестрата на самозапалилата се.

Търсете кой е подтикнал Лидия към самоубийство, зове майка й.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене