Скандал! Евродепутатът Асим Адемов скочи на Асен Василев заради грозната обида към българските учители!

Асен Василев: Нямаме нормални учители, защото ходеха с чорапогащници с дупки, това се изцепи жалкият Асен Василев от ПП преди ден. По повод тази мерзка обида евродепутатът Асим Адемов излезе със свое официално становище. Ето какво написа той по въпроса:

Като учител, като горд български учител с повече от 23 години учителски стаж, съм възмутен от обидите към Българския учител, изречени от устата на новопръкнал се и много бързо самозабравил се политик!
Един новопръкнал се политик с фалирала фирма и обявен от свой бивш съдружник за „измамник“, решил да се прави на оригинален и взел да обижда Българския учител!!!
Българският учител, който винаги е бил нашият просветител, който е символ на българския национален дух, символ на нашата национална гордост и будна гражданска съвест през най-трудните и тежки години от нашата история!
За този новопръкнал се политик съм сигурен, че няма в гардероба си скъсани чорапогащници, но и той да бъде сигурен, че няма Български учител с такива.
Дори и в най-трудните времена българския учител не е губил своето самочувствие и винаги е бил пример за своите ученици!
Българският учител не загуби своето достойнство и гордост и беше пример за обществото, дори когато получавахме заплати от порядъка на 4-5 долара!
За разлика от новопръкнали се безмерно нагли, с огромно самочувствие, високомерни политици като въпросния политик Асен Василев!
Българският учител е най-нормален човек, който дава всичко от себе си за нашите деца. И времето си, и любовта си!
Дава, г-н Асен Василев, дава, а не краде като вас от своите съдружници!
За българския учител ще цитирам от песен на Тодор Колев – “ Той може пепел да яде, но няма да се моли“
Поклон пред работата, усилията, вниманието и любовта на учителя, с която обгръщат нашите деца!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене