Банско приема най-големият филмов фестивал за екстремни спортове и приключения

106554-banskofilmfest

Банскофилмфест 2014 ще се проведе от 25 до 30 ноември! И тази година организаторите са се подготвили да покажат най-доброто от световното планинарски и екстремно кино, както и да доведат легендарни имена в алпинизма, катеренето и екстремните спортове като цяло.

Какво по-хубаво да съчетаете планината с кино, срещи, презентации, изложби и партита. Целта на събитието е публиката да участва пряко в магията на единственият в този формат фестивал на Балканите. В програмата на Банскофилмфест 2014 всеки може да открие екстремното в себе си – катерене, алпинизъм, фрийраидинг, екстремно колоездене, слаклайн и др.

Над 15 презентации и workshop-ве ще бъдат изнесени от чуждестранни и български гости. Десет изложби ще украсят фоайетата на фестивалният център. Банскофилмфест е първият кинофестивал, на който от години има специална детска програма – BanskofilmfestKIDS е детски панел, включващ прожекции, конкурси и работилници. Партитата, разбира се няма да останат на заден план – гости и публика ще разпускат на рок и бира заедно, както всяка година.

Организатори са Сдружение „Международен фестивал на планинарския филм“ и Община Банско, съвместно с Италиански Културен Институт и Полски Институт в София. Входът за всички събития на Банскофилмфест е свободен! Подробности за феста може да намерите на: banskofilmfest.com и страницата ни тук https://www.facebook.com/banskofilmfest.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене