Този човек за две години имаше възможността да направи структура, да докаже качества, да реализира каузи и проекти за своя избирателен район. Но не го направи!

Позорът „ГЮРОВ“ за Пиринския край! САМО ФАКТИ!

„Трябва да внушим на избирателите, че не съм работил конкретно за избираемия ни район, защото съм приел за своя кауза, да поправим счупеното в държавата. Трябва да изясним на хората, че ПП вдигна пенсиите, направи учебниците безплатни и всички ползи от управлението ни да бъдат изведени напред, за да може с тях да се асоциирам аз.“

Това не са случайни думи. Това са думите на яловия народен представител от квотата на ПП и 1 МИР – Благоевград Андрей Гюров казани пред малкото му останали верни хора в Пиринския край. Както знаете Топ Преса има отлично осведомени източници и в тези разредени редици. Без структура, без да си мръдне и малкия пръст два мандата, политическият позор на югозапада Андрей Гюров, отново гради тактики как „да закачи на куката си“ свободните дясно мислещи от областта. Зебележете – щото е хубав, не е направил нищо ама партията му е направила за него.

Този човек за две години имаше възможността да направи структура, да докаже качества, да реализира каузи и проекти за своя избирателен район. Но не го направи! Столицата обаче го увлече и манията му да заеме голям държавен влиятелен пост. Като постът шеф на БНБ например. Сега се чуди как отново да спецели доверието на уж дясно мислещите наивници. Има ли достатъчно такива, предстои да разберем на 2 април.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене