Без категория

Преглед на местния печат

104203-pechat-vestnici

„Вяра“

Киро Извънземното от Ключ:Вельо Илиев няма да подава оставка,догодина пак ще го изберат за кмет на Петрич

Известният контактьор от петричкото село Ключ Кирил Якимов заяви категорично, че нищо не е в състояние да бутне Вельо Илиев от кметския стол. Местните строителни босове, които искат главата му, ще ударят на камък, убеден е Киро Извънземното. „Вельо Илиев няма да подаде оставка. Нещо повече – не само ще се кандидатира за пети пореден мандат, но и ще спечели кметските избори догодина”, предвеща Якимов, който миналата година изкара тежък инфаркт.

 

Продават склада на Росен Васев-Бекер за 208 800 лв. в Кюстендил, бизнесменът се вози с бяла лимузина до ресторанта си

Складовата база на популярния кюстендилски бизнесмен Росен Васев-Бекер попадна в ръцете на съдия-изпълнител. Помещението на фирма „Вита” е оценено на 208 800 лв. То се намира на ул. „Петър Берон” на територията на складовата база ТИЗКОМ на Кюстендил. Общо целият имот се състои от 7 сгради, показва описание на частния съдебен изпълнител.С фирма „Вита” кюстендилци свързват бизнесмена Росен Васев, който преди 10 години имаше верига от хранителни магазини в областния град.

 

55-годишната бездомница Елина Андонова: Мечтая да построя параклис в пернишкия квартал „Изток”, започнах с мои пари, но са недостатъчни

55-годишната Елина Андонова и съпругът й Адриан се захванали  да строят параклис в пернишкия квартал ”Изток”. Средствата им обаче не са достатъчни и се надяват на материална помощ. Елина Андонова дойде в редакцията на в. ”Вяра”, за да разкаже за себе си и начинанието си с надеждата повече хора да помогнат.

 

Съкратената от „Пиринска мура” Живка Спиридонова: Ходя за шипки и ги продавам по 40 ст,. за да си купя лекарства, имам да взимам 1000 лв. от мебелната фабрика

150 семейства от Банско, Разлог и Добринище са на ръба на оцеляването. Това са семействата на съкратените работници от мебелната фабрика в Банско „Пиринска мура”. Сред останалите на улицата хора са и цели семейства, които нямат представа как ще преживеят зимата.Фирмата дължи на бившите си работници заплатите за повече от 6 месеца.

 

Община Благоевград осветява имената на будителите с факелно шествие „Будни и грамотни”

За втора поредна година община Благоевград призовава с факелно шествие да бъдем будни и грамотни. Шествието тръгва  днес в 18,15 часа от Съдебната палата в Благоевград и ще мине по централните улици на града, за да стигне до зала „22 септември”.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене