Хороскоп за 24 януари

ОВЕН

Денят ви предоставя много емоции, които ви въодушевяват и са причина за малко еуфоричното ви настроение. Имате основание заради радостните събития днес, но е хубаво да преценявате реакциите и действията си. Не сте застраховани от грешки.

ТЕЛЕЦ

За Телците вторник e плодоносен. Сигурен успех и сигурни печалби – някои от които неочаквани. Много полезни са срещите и контактите и вероятно касаят изгодни предложения. Разчитайте на приятели и хора с възможности, защото точно чрез тях е най-голямата ви реализация днес.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците могат да разчитат на истински приятен вторник. Благоприятните тенденции са в по-засилен вид за дамите. Впрочем за всички са характерни доминиращите позиции в ситуацията и вашата борбеност дава успешно направление на материалните въпроси.

РАК

Доста емоционални са Раците, особено дамите. Действително във вторник ще имате повод за приповдигнато и радостно настроение, но обмисляйте действията си, защото сте объркани и може да сгрешите. Много вероятно е да ви се наложи да вземете бързо решение за направеното ви предложение.

ЛЪВ

Откриват се благоприятни възможности и най-силният ви коз са срещите и контактите, особено по професионална линия. Лъвовете днес при разговор с шефове могат да се надяват на изгодни и печеливши предложения. Денят е много подходящ за справяне с финансов проблем.

ДЕВА

За Девите вторник ще бъде празничен ден. Причините са от финансово и професионално естество. Контактите с приятели също носят радост, но предложения за работа от страна на жени е хубаво внимателно да обмисляте. Не бива да избързвате с решението си, вземете предвид и чуждо мнение.

ВЕЗНИ

Чудесен ден за Везните. Дамите са в по-силна позиция за успех и тези от Везни, чиято работа е свързана с банкиране, могат да разчитат на важни придобивки за дома. Освен това за всички от зодията са валидни финансовите печалби днес. Предстои ви пътуване, свързано с бизнеса.

СКОРПИОН

Денят е благоприятен и предоставя възможности в различни направления за осъществяване на намеренията ви. Изглежда повечето от вас ще се ориентират към финансови действия. Сигурни са печалбите ви. Денят е много подходящ за контакти, ново развитие и просперитет.

СТРЕЛЕЦ

трелците са “пред прага” на ново финансово възраждане. За повечето от вас това развитие е зависимо от служебните контакти, които днес ще осъществите. В предварителните разговори има още един човек, който по-късно ще отпадне и инициативата е във вас. Ще направите последни уточнения по проект, с който се занимавате отдавна. Параметрите ще ви удовлетворят напълно.

КОЗИРОГ

Козирозите са настроени за любов, но вторник е един от ярко перспективните им дни от служебен и бизнес характер. Позитивните тенденции се отнасят с еднаква степен за израстване в кариерата и за придобивки. Дори и се получи някакво недоразумение, бързо ще се изясни. Тъй че днес е по-важно да се ориентирате към бизнес контактите.

ВОДОЛЕЙ

Вторник е приятен ден, успехите ви са извън съмнение и те касаят всякаква дейност. Подкрепата за някои от вас идва от страна на приятели, а други ще се ползват от благоразположението на шефовете си. Някакви промени ще настъпят в ежедневието ви. Денят се откроява и с финансови придобивки, свързани с вашата професионална работа или неочакван късмет от лотарията.

РИБИ

Късметът не е обърнал гръб на Рибите и денят ще е успешен за тях. Това има отношение към онези, които са достатъчно отговорни и ще доведат делата си докрай. Избягвайте споровете в службата, както и с половинката си, защото това само ще загуби времето си и ще си създадете неприятности. Налице е хазартен шанс само ако имате правилна преценка. Бъдете дискретни в отношенията с колегите си. Денят е успешен за активни действия.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене