Хороскоп за 4-ти септември!

ОвенПрез този ден бъдете готови за странни изисквания от страна на половинката ви. Има риск от сериозен конфликт между двама ви. Бъдете нащрек!

Телец

През този ден не се опитвайте да доказвате своята правота. Просто няма нужда. Сега е време да се занимаете с основната си дейност – тихо и кротко.

Близнаци

Това е ден за ново начало. Направете си график и планирайте първите дейности по него. Ентусиазмът ви е  голям, така че ви очаква голям успех.

Рак

Лъв

През този ден някои ваши планове може да се отложат. Бъдете готови да действате гъвкаво. Подгответе си 1-2 резервни варианта.

Дева

Този вторник е ден за помирение. Подайте ръка за сдобряване. Запазването на добрите отношения е много по-ценно от една вражда.

Везни

Денят е успешен за разрешаването на юридически спорове. Сега е много важно да настоявате за вашите правила. Друг такъв момент няма да има.

Скорпион

Очаква ви любовно приключение. Не се чувствайте гузни. Човек не се впуска в авантюра, ако не усеща някаква липса.

Стрелец

Това е ден за споделяне на тайни. Нещо ви мъчи. Изберете проверен довереник и не съжалявайте, че сте се доверили.

Козирог

През този ден е важно да бъдете себе си. Може да имате някои недостатъци, но това със сигурност днес ще бъде във ваша полза.

Водолей

Това е ден за ново начало. Предстои ви започването на нова дейност. Нека не ви плаши това, че ще имате нужда от известно време, в което да свикнете. С всички е така.

Риби

Този вторник ще бъде точно толкова активен, колкото сте желали. Ще имате време за всичко, така че от сутринта пригответе необходимите неща, които трябва да вземете със себе си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене