Хороскоп за 21 януари

ОВЕН

Овните са притеснени и объркани тези дни и повечето от вас ще се чувстват като с вързани ръце. Проблемите касаят финансите и получаването на информация, към която ще се стремите по всякакъв начин. Някои от Овен могат да се надяват на добри резултати.

ТЕЛЕЦ

Събота при вас се характеризира с финансови проблеми, като в повечето случаи усилията ви за справяне ще бъдат безполезни. Ще се сблъскате с много неизвестни, но имате и тайни врагове, които допълнително ще утежнят обстоятелствата около проблема.

БЛИЗНАЦИ

В събота може би няма да се чувствате много приятно, тъй като и при вас се явяват някои проблеми, касаещи дома ви и лично вас – психологически промени. Вие сте много енергични, но и не пестите силите си. Убедителни сте и на работното място, където уменията ви не остават незабелязани.

РАК

За Раците събота е свързана с много приятни емоции. Натоварването при някои от вас може да бъде голямо, но и приятните изживявания не са малко. Съботният ден е малко неприятен, защото освен многото работа може да бъдете несправедливо обвинени.

ЛЪВ

Лъвовете в събота ще се чувстват като попаднали в капан. Служебните неприятности ще рефлектират във вас и ще ви извадят от равновесие. Но се въздържайте от прибързани негативни решения. Някои от вас сериозно се компрометират на работното място.

ДЕВА

Девите ще се отдадат на задължения и ангажименти. Имате доста големи притеснения за пари и такива от домашен характер. Вероятно с финансовия проблем ще се справите, но скандалът в дома ви е неизбежен. Днес е възможно някои да получат неочаквано пари.

ВЕЗНИ

В събота Везните са с приповдигнато настроение, сякаш предусещайки приятните емоции, с които ще ви сюрпризира денят. Някои от вас ще пътуват по служебна линия, но съществува вероятност от разочарования. На път са възможни тежки и сериозни проблеми. При обществени контакти трябва да бъдете внимателни, тъй като има хора, които ви наблюдават.

СКОРПИОН

Скорпионите са обладани от любовно чувство и желание за пълна почивка. Все пак не бива да го показвате през работния ден, тъй като хора от службата могат да използват удобния момент, за да ви навредят. Бъдете предпазливи и вие наблюдавайте по-настойчиво околните.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците няма да се чувстват добре и това може да е следствие от неприятно известие или здравословен проблем. Професионалният ден е свързан с лоши емоции и притеснения за пари, тъй че не трябва да водите сериозни разговори с началниците. С контактите ви за деня, ако са на емоционална база, трябва да бъдете изключително внимателни.

КОЗИРОГ

Доста емоционални са Козирозите в събота, като през работния ден може да се случи пътуване. Вие трябва да имате „едно наум“ в контактите си с любовния партньор. Просто от нищо отношенията могат да се обтегнат до скъсване. Много сериозно трябва да бъде отношението на бизнесмените към техните партньори.

ВОДОЛЕЙ

Много добър ден е събота за Водолеите. Ще получите добри новини, свързани с вашия бизнес или професия, както и уреждане на куп неща. Трудностите са свързани с дома ви, възможни са конфронтации с брачния партньор. Бизнесмените трябва да бъдат много бдителни към своите партньори – възможно е некоректно отношение от тяхна страна.

РИБИ

Много действени са Рибите. И за вас ще се отвори път във връзка с деловия живот и вероятна печалба. Но е по-добре да не го предприемате, тъй като печалбата е съмнителна, а е възможно да последват и опасности на пътя. Лош ден за бизнес, но служебно ще се чувствате добре, защото имате подкрепа от шефа. Налага се да осъществите доста срещи, за да реализирате намеренията си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене